Ελαστικά


Ελαστικά

Στο συνεργείο Bosch service Δοξαρά θεωρούμε τα ελαστικά ενός αυτοκινήτου ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματά του. Τόσο από άποψη ασφάλειας, αλλά και απόδοσης.

Είναι ασυνήθιστο κάποιος απλός οδηγός να γνωρίζει αρκετά καλά τα ελαστικά, ώστε να μπορέσει να κάνει τη σωστή επιλογή και να αντλήσει την μέγιστη απόδοσή τους. Για αυτό το λόγο διαθέτουμε πλήρη γκάμα ελαστικών, με σκοπό τον εξοπλισμό των αυτοκινήτων των πελατών μας με τα καταλληλότερα ελαστικά. Η ορθή επιλογή ελαστικών, καθώς και η καλή συντήρησή τους συμβάλλει στην ασφάλεια, στις αυξημένες επιδόσεις και στη διάρκειά τους.


Τα ελαστικά είναι τα μέσα με τα οποία συνδέεται το όχημα με το δρόμο και αναλαμβάνουν σημαντικές λειτουργίες, όπως την υποστήριξη του βάρους του οχήματος και του φορτίου του, τη μετάδοση της δύναμης του κινητήρα και του φρεναρίσματος, καθώς και η εγγύηση της πρόσφυσης του οχήματος στο δρόμο.


Διαθέτουμε ελαστικά όλων των τύπων και όλων των τιμών, ενώ ανάλογα με τις επιλογές του πελάτη προτείνουμε την καταλληλότερη αναλογία ποιότητας και τιμής.

Βάση δίνουμε ακόμα στη σωστή συντήρηση των ελαστικών, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη διάρκεια ζωής και ορθής απόδοσης. Δίνουμε συμβουλές στους πελάτες μας για τη σωστή παρακολούθηση των ελαστικών τους και πραγματοποιούμε τις απαραίτητες εργασίες ελέγχου και συντήρησης.


Εικόνες

Ελαστικά
Ελαστικά
Ελαστικά