ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ


ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

Η υγραεριοκίνηση είναι η πλέον ασφαλής και φιλική μορφή ενέργειας. Χρησιμοποιείται για την κίνηση οχημάτων από τη δεκαετία του 1940 στην Ευρώπη, επίσημα από το 1981 στην Ελλάδα για τα ΤΑΞΙ ενώ από το 1999 νομιμοποιήθηκε για το σύνολο των οχημάτων. Χρησιμοποιείται πια από εκατομμύρια αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα πλεονεκτήματα * της υγραεριοκίνησης είναι:

Μεγάλη Οικονομία: 50%οικονομικότερο καύσιμο από τη βενζίνη.

Τα ίδια χιλιόμετρα στη μισή τιμή: Εάν κάποιο βενζινοκίνητο όχημα απαιτεί 10lt/100km, με το υγραέριο απαιτεί 10.5lt/100km. Με δεδομένο ότι το υγραέριο είναι κατά 50% οικονομικότερο από τη βενζίνη, το κόστος μετακίνησης μειώνεται στο μισό!

Μακροζωία του κινητήρα και του καταλύτη: Λόγω της τέλειας καύσης που επιτυγχάνεται με το υγραέριο, δεν διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, καθώς το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα, όπως η βενζίνη, με αποτέλεσμα να μη παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα. Επιτυγχάνεται έτσι, οικονομία και στα SERVICE.

Ίδιες επιδόσεις με την βενζίνη: Η σύγχρονη τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης ZAVOLI εξασφαλίζει τις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ επιδόσεις του κινητήρα (ιπποδύναμη, επιταχύνσεις, τελική ταχύτητα).

Μεγαλύτερη αυτονομία: Με την υγραεριοκίνηση έχετε πλέον 2 ρεζερβουάρ καυσίμων : υγραερίου και βενζίνης. Εξασφαλίζετε, επομένως, μεγαλύτερη αυτονομία στις μετακινήσεις σας.

Καθαρότερο περιβάλλον: Η υγραεριοκίνηση είναι η φιλικότερη προς το περιβάλλον μορφή κίνησης. Λόγω της τέλειας καύσης του υγραερίου, οι εκπομπές ρύπων είναι σχεδόν μηδενικές.

Τοποθετείται σε όλα τα αυτοκίνητα: Οι συσκευές υγραεριοκίνησης ZAVOLI διαθέτουν ειδικό λογισμικό για κάθε μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας τις ίδιες επιδόσεις με τις εργοστασιακές

*Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση του 100% των παραπάνω πλεονεκτημάτων της υγραεριοκίνησης είναι να επιλεγεί η κατάλληλη συσκευή υγραεριοκίνησης για τον εκάστοτε τύπο κινητήρα, να τοποθετηθεί και να ρυθμιστεί από τα εξειδικευμένα συνεργεία Gas Service, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής.