Εγκαταστάσεις


Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις του Bosch Car Service Δοξαρά έχουν ως έδρα τους την Λάρισα και βρίσκονται στην οδό Σωκράτους (δείτε χάρτη εδώ). Το κτίριο διαμορφώθηκε με τρόπο ώστε να στεγάσει με τον καλύτερο δυνατό και ασφαλή τρόπο τους υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτό. Ο χώρος διαθέτει γραφεία, χώρους στάθμευσης, τις εγκαταστάσεις του συνεργείου, καθώς και μια ευρύχωρη αίθουσα αναμονής και παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών, η καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας.             

Σε όλες μας τις εγκαταστάσεις τηρούμε σταθερά διαδικασίες ανακύκλωσης, μεριμνούμε και συμμετέχουμε συνειδητά στην προσπάθεια για λιγότερη δυνατή κατανάλωση σε ενεργειακούς πόρους.               
Συγχρόνως, διαθέτουμε Πιστοποίηση από την TUV Austria ως Επίσημο και Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Συντήρησης –Επισκευής οχημάτων με συστήματα Αεριοκίνησης.

Στο χώρο του service υπάρχουν 7 σταθμοί εργασίας για συντήρηση & επισκευή αυτοκινήτων, βουλκανιζατέρ, ηλεκτρολογείο και τοποθέτηση συστημάτων αεριοκίνησης (Υγραεριοκίνηση LPG / Φυσικό Αέριο Κίνησης CNG).
Η εταιρία μας, επίλεξε να συνεργάζεται σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της μέσω Επίσημων Δικτύων Συνεργατών (Bosch Car Service, Gas Service) διασφαλίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών της.
 


Εικόνες

Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις